Ден: д.м.г

РЦЗ дел од 6те нови грантисти на Коалицијата на младински организации СЕГА

Коалицијата на младински организации СЕГА, во рамките на проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата″ поддржан од Европската Унија, додели 6 грантови на граѓански организации од Република Северна Македонија. На 30 август 2022 година се одржа Официјална Церемонија за потпишување на Договори за Грант со граѓански организации. Грантови беа доделени на следните […]

Прочитај повеќе

Работилница: Како да ги имплементираме еколошките практики во нашите средини

„Креирање работна програма за  имплементација на еколошки практики во младинската  работа во рурална средина и урбаните предградија“ беше темата на 4тата работилница во рамки на проектот ЕкоМапа кој изминатиот викенд се одржуваше во Струга. Работилницата е дел од Еразмус проект насочен кон утврдување и имплементација на еколошки практики и вештини во младинската работа во руралните средини и  […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)