Ден: д.м.г

Пазарот и младите претприемачи – успешни приказни на младите за кои не постојат бариери!

Во периодот од 16 до 18 септември во Дојран се одржа тридневна работилница на тема „Пазарот и младите претприемачи“ која е прва активности во рамки на проектот „Генерација Y-Not, заедно градиме успех“ финансиран од Амбасадата на САД во Скопје. Целта на оваа работилница на која присуствуваа млади, претставнци од НВО, локални институции и млади претприемачи […]

Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажман на експерт за изработка на методологија за истражување

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ РЦЗ објавува повик за ангажман на експерт за изработка на методологија на истражување согласно целите утврдено во проектот. Ангажманот се однесува на периодот 10.10.2022- 10.12.2022 година во Делчево. Критериумите, условите како и начинот за пријава може да ги погледнете на ТоР-от на линкот споделен подолу. Пријавите […]

Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажман на истражувач

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ РЦЗ објавува повик за ангажман на истражувач кој треба да спроведе теренско истражување во вид на полуструктурирани интервјуа согласно претходно изработена методологија и врз основа на добиените податоци од истражувањето и резултати од претходно спроведена анкета да изработи детален извештај со заклучоци и препораки. Ангажманот се […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)