Месец: м.г

Трета транснационална средба во рамки на проекот Еко Мапа

Од 14ти до 16ти Октомври во Лисабон, Португалија проектните партнери ја реализираа третата транснационална средба. Целта на средбата беше да се направи пресек и анализа на досегашнитепроектни активности, заклучоците и препораките кои произлегоа од нив, На средбата беше разговарано и за организацијата на активностите за финалното тромесечие за проектот во сите три држави (Португалија, Македонија […]

Прочитај повеќе

Анкета за утврдување на потребите на младите во Делчево

Почитувани млади, Би Ви биле благодарни доколку издвоите од Вашето време и го споделите со нас Вашето мислење за проблемите  и потребите на младите од Делчево. Анкетата ја спроведува Регионалниот центар за застапување во рамки на проектот  „Младински глас за локална акција“ и истата е анонимна. Од целосното истражување ќе произлезе извештај со заклучоци и […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)