Ден: д.м.г

Анкета за утврдување на потребите на младите во Делчево

Почитувани млади, Би Ви биле благодарни доколку издвоите од Вашето време и го споделите со нас Вашето мислење за проблемите  и потребите на младите од Делчево. Анкетата ја спроведува Регионалниот центар за застапување во рамки на проектот  „Младински глас за локална акција“ и истата е анонимна. Од целосното истражување ќе произлезе извештај со заклучоци и […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)