Ден: д.м.г

Трета транснационална средба во рамки на проекот Еко Мапа

Од 14ти до 16ти Октомври во Лисабон, Португалија проектните партнери ја реализираа третата транснационална средба. Целта на средбата беше да се направи пресек и анализа на досегашнитепроектни активности, заклучоците и препораките кои произлегоа од нив, На средбата беше разговарано и за организацијата на активностите за финалното тромесечие за проектот во сите три држави (Португалија, Македонија […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)