Ден: д.м.г

Јавен повик за набавка

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ во реализација на РЦЗ, објавуваме јавен повик за набавка на камера и микрофон за потребите на проектот. Во прилог барањето со детален опис на набавката и критериуми за достава на понуди. Со почит, РЦЗ https://docs.google.com/document/d/1PpXJUFy3tpMc12y_OGIU1QYZJ7i_wAqWouv3SPhcnmk/edit?usp=sharing

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)