Месец: м.г

Извештај од спроведено истражување за потребите на младите

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ кој го спроведува РЦЗ во периодот Септември 2022 – Август 2023 година, спроведено беше истражување за утврдување на потребите на младите во регионот. Опфаќајки неколку области кои се клучни за нивниот развој и општествено делување спроведени беа 100 теренски и 104 онлајн анкети како и интервјуа […]

Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажман на тренер за обука на тема „Кариерно насочување за посигурна иднина“

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ РЦЗ објавува повик за ангажман на тренер за обука на тема „Кариерно насочување за посигурна иднина“согласно целите утврдено во проектот. Ангажманот се однесува на периодот 10.03.2023-13.03.2023 година во Делчево. Критериумите, условите како и начинот за пријава може да ги погледнете на ТоР-от на линкот споделен подолу. […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)