Ден: д.м.г

Трета работилница во рамки на проектот „Генерација Y-Not, заедно градиме успех“

Изминатиот викенд во Дојран, Регионалниот центар за застапување ја организираше третата по ред, а воедно и последна работилница од циклусот јакнење капацитети во рамки на проектот „Генерација Y-Not, заедно градиме успех“ финансиран од Амбасадата на САД во Скопје. Темата на оваа работилница беше младинското и родово базираното претприемништво наменета за 20 млади лица, студенти и […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)