Oбука за НВО секторот од областа зелена економија

Почитувани, 
Во рамки на проектот „Регионално поврзување и заедничка примена на концептот за зелена економија“ кој го спроведува РЦЗ,  организираме консулстативна средба на 08.10.(четврток) во просториите на РЦЗ со почеток во 11:00 часот. На средбата стручно лице ќе сподели знаења и искуства за примената за зелената економија како концепт важен и за работата на НВО секторот. 
Вашето присуство може да го најавите на следниот мејл: rczdelcevo@gmail.com

*Согласно Планот на Владата за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот,  РЦЗ во целост ќе го примени донесениот протокол за одржување обуки, со што учесниците ќе бидат заштитени во текот на нивното времетраење.Со почит, Регионален центар за застапување Делчево

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)