TВ дебата – Архуската конвенција и нејзината примена во регионот и на локално ниво

Во рамки на проектот „Животна средина, демократија и градење на капацитети за Архуска конвенција во регионот Пијанец – Малеш“, во соработка со регионалната ТВ Стар од Штип се одржа тв дебата за Архуската конвенција и нејзината примена во регионот и на локално ниво. На дебатата учество зедоа Борис Шарковски правник и Столе Ѓеоргиев инженер за животна средина кои разговараа за примената на оваа конвенција во регионот и предизвиците од областа животна среидна со кои истокот се соочува периодов.

Целиот разговор може да го погледнете на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)